Neversea, orașul de pe plajă

Zeci de mii de oameni au petrecut seară de seară la concertele de pe scenele amplasate pe plaja din Constanţa, unde a avut loc Festivalul NEVERSEA. Armin Van Buuren si John Newman sunt doar doi dintre cei peste 200 de artisti care au bucurat publicul prezent la eveniment.

Plaja Modern s-a transformat timp de 4 zile si 4 nopti in epicentrul distractiei de la malul marii. Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plaja, din Europa, a reunit peste 250 000 de spectatori.
Timp de 4 zile, peste 200 de artisti au urcat pe scenele special amenajate pentru cel mai mare festival de la malul Marii Negre. Unii dintre ei, sositi in premiera pentru Neversea, altii, deja obisnuiti cu vibratia publicului din Romania.
Zeci de mii de turisti, coplesiti de entuziasm, s-au distrat pana aproape de zorii zilei. Veniti din tara ori din strainatate, au savurat din plin, distractia de pe plaja Neversea.
Tinutele speciale ale spectatorilor au intregit atmosfera de poveste iar tatuajele temporare si make upul in tendinte au condimentat cu succes aparitiile spectaculoase.
Cel care a tras cortina festivalului a fost artistul Steve Aoki. Neversea a reunit anul acesta cu peste 100.000 de turisti mai multi decat anul trecut iar organizatorii promit ca acesta este doar inceputul.
Reporter: Alexandra Panait ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole