Eveniment de anvergură națională la Cumpăna

În Campusul Școlar din Cumpăna, are loc etapa națională a „Sesiunii de Comunicări Științifice ale elevilor din clasele liceale la disciplina geografie”. La eveniment participă 114 elevi si 57 cadre didactice din 37 de judete ale Romaniei.

Etapa națională a Sesiunii de Comunicări științifice ale elevilor de liceu la disciplina geografie, va avea loc anul acesta în județul Constanța, comuna Cumpăna. Campusul Școlar al Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu a găzduit festivitatea de deshidere a evenimentului . Aici au fost prezente personalități de profil, precum: Profesor Universitar Doctor, Steluța Dan, Inspector General al Ministerului Educației Naționale – și Conf. Univ. Dr. – Marian Ene, Facultatea de Geografie a Univ. București.
Festivitatea de deschidere a concursului național s-a încheiat cu un spectacol artistic sustinut de ansamblurile folclorice din Comuna Cumpăna, elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”și preșcolarii grădiniței Florilor. Concursul se va încheia pe data de 11 iulie, cu festivitatea de premiere.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole