ISJ. Peste 900 de candidați la examenul de titularizare de la Constanța

Inspectoratul Școlar Județean Constanța precizează că 935 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante.
Proba scrisă are loc astăzi în trei unităţi de învăţământ: Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” (340), Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu” (312) şi Liceul Teoretic „Traian” (283).
Proba scrisă începe la ora 10.00. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore, timp ce poate fi depăşit cu 1-2 ore doar în cazul candidaţilor cu anumite deficienţe.
Rezultatele se afişează marţi, 17 iulie 2018, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi la centrele de concurs.
Contestaţiile se vor putea depune la sediul ISJ  Constanţa marţi, 17 iulie 2018, până la ora 21.00 şi miercuri, 18 iulie 2018, în intervalul orar 9.00 – 15.00.
Rezultatele finale se afişează marţi, 24 iulie 2018.
„Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie”, precizează MEN.
Sursa: Comunicat ISJ Constanta

Cele mai Accesate Articole