Video. RATC prezintă aplicația gratuită „CiTy TOUR Constanța”

RATC Constanța precizează că aniversarea celor 100 de ani de România le aduce constănţenilor, dar şi turiştilor, un ghid al orașului, disponibil prin aplicaţia gratuită „CiTy TOUR Constanța”.
Ghidul text și audio vă va purta prin călătoria celor 100 de obiective turistice de vizitat din Constanța. Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, muzeele, dar şi multe alte atracţii sunt disponibile pe orice tele fon cu sistem de operare Android, prin aplicaţia „CiTY TOUR Constanța”.
Cele 100 de obiective turistice din Constanța și stațiunea Mamaia sunt cele prezentate și în harta CiTy TOUR, lansată de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța, la începutul săptămânii trecute.

​​Paşii sunt simpli. Practic, oricine urcă la bordul autobuzelor etajate CITY TOUR se poate conecta gratuit la internet prin reţeaua wi-fi din mijloacele de transport în comun.
Alegeți rețeaua wi-fi RATC_Constanța și scanați codul QR de pe spătarul scaunului din față, căutați direct aplicația în “MAGAZIN PLAY” sau accesați acest link  https://goo.gl/waMBw9
​Aplicația sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului.
În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat. Trebuie să vă asigurați că aveți activată funcția de localizare.
Fie că alegeți să citiți, fie că optați pentru ghidul audio, informațiile despre obiectivele întâlnite pe traseu sunt ușor accesibile.
Dacă doriți să reluați informațiile sau doriți să ascultați o anume descriere, accesați butonul „play”, situat în partea de sus a ecranului. Dacă telefonul este setat pentru limba română, vocea se va auzi automat, cu textele aferente. Dacă telefonul este setat în altă limbă, se activează varianta în engleză.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Aniversarea celor 100 de ani de România le aduce constănţenilor, dar şi turiştilor, un ghid al orașului, disponibil prin aplicaţia gratuită „CiTy TOUR Constanța”. Ghidul text și audio vă va purta prin călătoria celor 100 de obiective turistice de vizitat din Constanța. Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, muzeele, dar şi multe alte atracţii sunt disponibile pe orice telefon cu sistem de operare Android, prin aplicaţia „CiTY TOUR Constanța”. Cele 100 de obiective turistice din Constanța și stațiunea Mamaia sunt cele prezentate și în harta CiTy TOUR, lansată de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța, la începutul săptămânii trecute. ​Aplicația a fost dezvoltată de RATC Constanța împreună cu Comunitatea Elenă Elpis Constanța și Uniunea Armenilor din România Sucursala Constanța. Mulțumim, de asemenea, tuturor celor care ne-au ajutat dar au ales să rămână anonimi, și vă invităm să dezvoltăm împreună acest ghid. ​Paşii sunt simpli. Practic, oricine urcă la bordul autobuzelor etajate CITY TOUR se poate conecta gratuit la internet prin reţeaua wi-fi din mijloacele de transport în comun. Alegeți rețeaua wi-fi RATC_Constanța și scanați codul QR de pe spătarul scaunului din față, căutați direct aplicația în “MAGAZIN PLAY” sau accesați acest link https://goo.gl/waMBw9​Aplicația sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului.În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat. Trebuie să vă asigurați că aveți activată funcția de localizare.Fie că alegeți să citiți, fie că optați pentru ghidul audio, informațiile despre obiectivele întâlnite pe traseu sunt ușor accesibile.Dacă doriți să reluați informațiile sau doriți să ascultați o anume descriere, accesați butonul „play”, situat în partea de sus a ecranului. Dacă telefonul este setat pentru limba română, vocea se va auzi automat, cu textele aferente. Dacă telefonul este setat în altă limbă, se activează varianta în engleză. ​Aplicația City Tour Constanţa va primi update-uri periodice și, de aceea, așteptăm criticile constructive și sugestiile voastre pe email-ul comunicare@ratc.ro#citytour #Constanta #ilovect
Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 11 Iulie 2018


Cele mai Accesate Articole