O nouă aplicație gratuită pentru turiști

„CiTy TOUR Constanța” este o nouă aplicație gratuită care aduce constănţenilor şi turiştilor aflați pe litoral, un ghid al orașului. RATC Constanța lansează acest proiect odată cu aniversarea celor 100 de ani de România.

RATC Constanța lansează un îndemn și o invitație în același timp: CiTy TOUR Constanţa! Haideţi cu noi, în călătoria celor 100 de ani de poveste! Aniversarea Centenarului le aduce constănţenilor, dar şi turiştilor un ghid al orașului, disponibil prin aplicaţia gratuită „CiTY TOUR Constanța”.
Ghidul text și audio își propune să îi poarte pe cei doritori într-o călătorie virtuală spre cele 100 de obiective turistice de vizitat din Constanța. Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, și muzeele. De asemenea, cele 100 de obiective turistice din Constanța și stațiunea Mamaia sunt cele prezentate și în harta CiTy TOUR, lansată de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța, la începutul săptămânii trecute.
Fie că alegeți să citiți, fie că optați pentru ghidul audio, informațiile despre obiectivele întâlnite pe traseu sunt ușor accesibile. Dacă telefonul este setat pentru limba română, vocea se va auzi automat, cu textele aferente. Dacă telefonul este setat în altă limbă, se activează varianta în engleză.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole