Distracție la Aqua Park din Eforie Nord

Dacă nu aveți planuri pentru acest final de săptămână Aqua Park din Eforie Nord vă așteaptă să vă bucuri de distracție, adrenalină și multe surprize. Veți găsi aici un loc plin de viață, cu numeroase atracții pentru copii și adulți.

La Aqua Park, cei mici sunt ademeniți la joacă de animatorii parcului încă de la primele ore ale dimineții și până seara târziu. Personaje din desene animate, super eroi, magicieni, ursuleți, Alba ca Zăpada, toți și-au unit forțele pentru a le asigura copiilor o vacanță de poveste.
Cei mari pot participa la ore de aqua zumba și sunt antrenați în numeroase concursuri cu premii pe tot parcursul zilei. Parcul acvatic vine în întâmpinarea iubitorilor de distracție cu multă animație, concerte și zone de relaxare.
Tot aici sunt puse la dispoziția turiștilor nouă tobogane, un  jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de șezlonguri și baldachine.
Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la Parcul Acvatic Aqua Park sunt așteptați în Eforie Nord, Allea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.
Redactor: Denisa Albu

Cele mai Accesate Articole