Cetățean sirian prins conducând cu 228 km/h, pe Autostrada București-Constanța

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 50 de persoane care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h, iar în 13 cazuri şoferii au fost depistaţi circulând cu viteze de peste 200 km/h.
Cea mai mare viteză înregistrată a fost pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la data de 14 iulie, când poliţiştii au depistat un cetăţean sirian care conducea spre mare cu viteza de 228 km/h.
De asemenea, într-un caz, şoferul unui autoturism a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu o îmbibaţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus pentru recoltarea de probe biologice, fiind cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Toţi şoferii depistaţi conducând cu viteză excesivă au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.
Sursa: Comunicat Poliția Română

Cele mai Accesate Articole