Metamorfozarea orașului Năvodari: Școala „Tudor Arghezi” va fi RENOVATĂ!

Se anunţă un nou proiect de modernizare în oraşul Năvodari! Autorităţile locale demarează de data aceasta un proiect ce urmăreşte renovarea Şcolii nr. 3 “Tudor Arghezi”. “Am depus spre finanțare din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, proiectul pentru execuția lucrărilor de extindere, de reabilitare, de modernizare și dotare a Școlii nr. 3 Năvodari.
Realizarea investiției este necesară dat fiind faptul că spațiile cu destinația de sală de curs din clădirea actuală a Școlii nr. 3 “Tudor Arghezi” Năvodari sunt improprii, neasigurând spațiul și condițiile minime necesare pentru desfășurarea în condiții optime a actului de educație.”, precizează autorităţile locale într-un comunicat transmis în cursul lunii iulie a.c.
Prin implementarea acestui proiect, necesar pentru copii și pentru orașul Năvodari, se va realiza un nou edificiu pentru Școala nr. 3 din Năvodari, pe strada Pescărușului, prin reabilitarea și modernizarea corpului de clădire existent cu regim de înălțime S+P+2E, prin construirea unui corp nou de clădire cu regim de înălțime S+P+2E+3 parțial și a unui corp de legătura ce va face trecerea de la corpul existent la corpul nou.









Citește tot articolul AICI
Sursa: https://www.replicaonline.ro/metamorfozarea-orasului-navodari-scoala-tudor-arghezi-va-fi-renovata-361111/
Articolul Metamorfozarea orașului Năvodari: Școala „Tudor Arghezi” va fi RENOVATĂ! apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole