Festivalul „Mamaia Copiilor”, la majorat

Ediția de majorat a Festivalului Național de Creație și Interpretare„ Mamaia Copiilor” 2018 s-a încheiat. După patru seri de competiție, Gala laureților a adunat cele mai mari emoții în rândul participanților.  

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor“ a ajuns la ediţia a XVIII-a. În concurs s-au înscris peste 150 de copii şi adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 4 şi 17 ani. După patru seri de competiție, a sosit și momentul mult așteptat, decernarea premiilor și trofeelor pentru fiecare secțiune în parte, pe categorii de vârstă.
Membrii juriului au avut misiunea de a departaja numerele artistice prezentate la cele două categorii: interpretare și creație. Sectiunea pentru interpretare a fost împărțită in 5 categorii de vârstă, de la 4 la 17 ani, unde a mai fost inclusă și o sectiune de show-uri.
Festivalul Național de Creatie si Interpretare ”MAMAIA COPIILOR” este unul dintre cele mai importante evenimente ale muzicii ușoare românești pentru copii și tineret din Romania.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole