Șofer din Năvodari, rănit într-un accident pe DN2A

Doi oameni au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc astăzi pe DN2A între localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu din județul Constanța.
Un tânăr din Năvodari, aflat la volanul unui autoturism, a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, care se afla în depășire pe contrasens, și a ieșit în afara părții carosabile.
”În data de 19.07.2018, ora 08.38, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Hârșova,  a condus un autoturism marca Land Rover pe  DN 2A, dinspre localitatea Dorobanțu către localitatea Nicolae Bălcescu.
În momentul în care a ajuns în zona km 173+600 a intrat în depășirea unui autoturism peste marcajul longitudinal simplu discontinuu.
Pentru a evita impactul cu acest autoturism, un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Năvodari, care conducea un autoturism marca BMW regulamentar pe DN 2A dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către localitatea  Dorobanțu, a tras dreapta de volan, ieșind în afara părții carosabile.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului marca BMW și a unui minor, de 15 ani din localitatea Nicolae Bălcescu, pasager în acest autoturism”, transmite IPJ Constanța.

Cele mai Accesate Articole