Ministrul Sănătății verifică stadiul lucrărilor la „Centrul de Sănătate Multifuncțional” din Năvodari

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici vor efectua mâine, 20 iulie, o vizită de lucru în județul Constanța.
Cei doi oficiali vor participa, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și reprezentanți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța la inaugurarea Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Ambulatoriului Integrat Eforie Sud.
Ministrul Sănătății și cel al Finanțelor se vor deplasa apoi la Năvodari pentru a verifica stadiului lucrărilor la „Centrul de Sănătate Multifuncțional”.
Unitatea va funcționa ca secție externă a Spitalului Județean Constanța, cu internare de zi și permanență în timpul nopții, pentru urgențe minore.
Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/navodari-ministrul-sanatatii-verifica-stadiul-lucrarilor-la-centrul-de-sanatate-multifunctional/
Articolul Ministrul Sănătății verifică stadiul lucrărilor la „Centrul de Sănătate Multifuncțional” din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole