Marian Drăgulescu, dat afară din lotul național

Cel mai bun gimnast al anului 2017 a fost dat afară din lotul național. Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial şi european nu își va putea apăra peste trei săptămâni, la Glasgow, medaliile europene,  cucerite anul trecut la Cluj.

Deținătorul a opt titluri mondiale și zece europene, Marian Drăgulescu a fost desemnat în anul 2017 cel mai valoros gimnast român.  În urma unor tulburări de ritm cardiac, sportivul a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu o lună și jumătate. Deși a respectat toate protocoalele și a trecut testele, inclusiv cel al Institutului de medicină sportivă, Marian Drăgulescu nu este lăsat să concureze la Glasgow.  În ciuda avizului ‘apt pentru efort’ eliberat de medicii cardiologi, Federația nu vrea să își asume riscul. Olimpicul este dispus să concureze pe propria semnătură, chiar dacă a fost dat afară din lotul național.
Marian Drăgulecu a anunțat că va protesta în fața Ministerului Tineretului și Sportului. Gimnastul român iși va expune pe trotuar tricolorul presarat cu cupele și medaliile obținute pentru România.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole