Delegație oficială la Năvodari

Sorina Pintea, ministrul sănătății și Eugen Orlando Teodorovici, ministrul finanțelor au fost prezenți astăzi la Năvodari. Scopul vizitei l-a constituit vizitatrea șantierului viitoarei policlinici a orașului.

O delegație oficială a guvernului, fomată din ministrul sănătății, Sorina Pintea și Eugen Orlando Teodorovici, ministrul finanțelor au venit pe 20 iulie la Constanța pentru a studia mai multe puncte de interes. În agenda de lucru a guvernanților s-a aflat și orașul Năvodari cu un proiect demarat de primăria locală. Primarul Florin Chelaru și viceprimarul Liliana Mară au însoțit delegația oficială la locul desfășurării lucrărilor de construcție a noii policlinici de pe strada Sănătății.  La fața locului au mai fost prezenți Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța și Cătălin Grasa, director SCJU Constanța.
În urma acestei vizite oficiale s-a creeat o bună colaborare între viceprimarul Liliana Mară și ministrul sănătățiinei Eugen Orlando Teodorovici.
În încheiere, ministrul finanțelor a prezentat puncul său de vedere pe marginea acestor problematici sociale privind sectorul sănătății.
Din programul de lucru al miniștrilor au mai făcut parte și inaugurarea secției ambulatoriu Eforie Sud, precum și o vizită la SCJU-Constanța.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole