Garda de Coastă la bilanț

Conducerea Gărzii de Coastă, a prezentat, astăzi, la bordul navei MAI 0201, principalele realizări ale polițiștilor de frontieră constănțeni și tulceni în primul semestru al anului 2018.

În prima jumătate a anului 2018 Garda de Coastă a dus la îndeplinire realizarea standardelor de calitate în domeniile ce revin Poliției de Frontieră Române. Din structură fac parte 2100 de oameni care gestionează județele Constanța și Tulcea. Există 13 structuri teritoriale, cu 11 puncte de trecere a frontierei, dintre care 7 în regim portual și 4 în rutier.
Conducerea Gărzii de Coastă şi reprezentanţi ai Sindicatului Europol au semnat, luni, un contract prin care poliţiştii instituţiei primesc cinci dispozitive audio-video. Garda de Coastă este prima structură a Poliţiei de Frontieră care va avea în dotare acest tip de aparate.
Conform reprezentantei Europol, dispozitivele au fost achiziţionate de către sindicat cu preţul de 1.000 de lei fiecare. Proiectul a fost demarat în anul 2016, când sindicaliştii au dotat IGPR cu aparate audio-video.
Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole