Se modifică Regulamentul de funcționare a Pieței Centrale a orașului Năvodari

Aleșii locali din Năvodari, întruniți luni seara în ședința ordinară a Consiliului Local, au aprobat toate proiectele aflate atât pe ordinea de zi cât și pe cea suplimentară. Printre acestea s-a aflat și proiectul de hotărâre prin care se modifică Regulamentul de funcționare a Pieței Centrale a orașului.
Conform declarației primarului Florin Chelaru se dorește eficientizarea activității în acest spațiu unde foarte multe spații comerciale sunt libere.
„ Nu se merge în pierdere, dar problema este că sunt de ani de zile spații care pot fi ocupate cu mici meșteșugari. Tocmai prin această modificare a regulamentului am încercat să eficientizăm piața, să avem și mai mulți bani, dar să venim și în sprijinul unor năvodăreni care vor să închirieze prin…
Citește tot articolul AICI
Sursa: http://www.radioconstanta.ro/2018/07/23/navodari-se-modifica-regulamentul-de-functionare-a-pietei-centrale-a-orasului/
Articolul Se modifică Regulamentul de funcționare a Pieței Centrale a orașului Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole