Uniți pentru Grecia!

România întinde o mână de ajutor Greciei. Ministerul Apărării Naţionale a pregătit două aeronave speciale cu 20 de militari şi echipament adecvat, care sunt gata să dea o mână de ajutor la stingerea incendiilor. Și Constanța vine în sprijinul persoanelor afectate. În oraș s-au constituit două puncte de colectare a ajutoarelor. 

Grecia este în doliu național, după ce localitatea Mati a fost pur și simplu arsă în câteva minute de mai multe incendii devastatoare. În acest moment cele mai importante sunt persoanele rămase în viață și care acum sunt în stare de șoc. Aeronavele Forțelor Aeriene Române și cei aproximativ 20 de militari – membri ai echipajelor și personal auxiliar au decolat spre Grecia miercuri, 25 iulie, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.
Uniunea Elena din Romania, Comunitatea Elena Elpis Constanta in parteneriat cu Crucea Rosie Sucursala Constanta au organizat două centre de primire pe raza orașului Constanta.
Centrele de primire vor fi deschise de Luni pana Sambata intre orele 10.00 si 19.00. Colectarea se va face pana la data de 10 August 2018.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole