Program prelungit la Serviciul pentru Eliberarea Paşapoartelor Constanţa

Serviciul de Pașapoarte Constanța are de astăzi program prelungit.
Autoritățile încercă astfel reducerea aglomerației de la ghișee, deoarece numărul celor care solicită pașapoarte este foarte mare în această perioadă.
Ministerul Afacerilor Externe anunță că, pentru a veni în sprijinul cetățenilor și a eficientiza activitatea de eliberare a pașapoartelor, s-a decis prelungirea programului de lucru cu două ore, acesta fiind acum de la ora 8.30 la 18.30, de luni până vineri.
Măsura este valabilă până la 31 august a.c., pentru 30 de județe: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Constanța , Dâmbovița, Dolj, Gorj, Galați, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vrancea și Vaslui.
În plus, s-au suplimentat stațiile de lucru în 12 județe, unde se înregistrează un număr mare de solicitări.
Astfel, începând de luni în județele Alba, Brașov, Cluj, Constanța , Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Prahova, Sibiu și Vaslui va funcționa un ghișeu suplimentar de lucru cu publicul.
Ca urmare a suplimentării, la nivel național vor funcționa 209 ghișee de primiri cereri și eliberări documente de călătorie.
Sursa: MAI

Cele mai Accesate Articole