Șeful CJPC, agresat

Comisarul Șef al Protecției Consumatorilor din Constanța, Horia Constantinescu a fost agresat, miercuri, în timpul unui control făcut la o terasă din stațiunea Neptun. Acesta a fost însoțit de către 20 de colegi pentru a efectua verificări la terasele și restaurantele de pe litoral.

Comisarul Șef al Protecției Consumatorilor din Constanța, Horia Constantinescu, împreună cu o echipă au efectuat controale amănunțite la terasele, restaurantele și unitățile alimentare de pe litoral. Fiecare avea să verifice câte o locație. La un moment dat una dintre colege i-a sesizat șefului nereguli la o terasă din Neptun. Ajuns la fața locului, acesta s-a legitimat și a cerut explicații referitoare la neregulile constatate. Scandalul a început în urma unor discuţii contradictorii apărute între şeful CJPC, și reprezentanții unității verificate.
Horia Constantinescu a fost înjurat, lovit, strâns de gât, iar în urma altercaţiei şi-a pierdut un dinte. Toate acestea au avut loc până la venirea polițiștilor.
Constantinescu spune că va solicita ca terasa să fie închisă definitiv pentru obstrucţionarea controlului, iar poliţiştii au deschis o ancheta pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole