Video. Alunecări de teren pe DN 73D

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că traficul auto a fost închis astăzi pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 73D, între localităţile Mioveni şi Stoeneşti din judeţul Argeş.
Măsura este cauzată de o alunecare de teren cu tasarea părţii carosabile, pe o lungime de 150 m pe ambele sensuri de circulație.
Alunecarea de teren a fost provocată de ploile abundente din ultima perioadă care au afectat această zonă.
”Recomadăm ca rută ocolitoare: DN 73 D, km 41+300, – DN73, km 7, (Mărăcineni) – km 57 (Valea Mare Pravat) – DN 72A, km 64, (Valea Mare Pravat) – km 60 (Stoenești).

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar”, transmite CNAIR.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

S-a închis circulația pe DN 73D între localitățile Mioveni și Stoenești, județul Argeș
Astăzi, 03.08.2018, circulația rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 73D, km 41+300 – km 41+4500, între localitățile Mioveni și Stoenești, județul Argeș.Măsura a fost instituită din cauza alunecării de teren cu tasarea părții carosabile pe o lungime de 150 m pe ambele sensuri de circulație. Menționăm că alunecarea de teren a fost provocată de ploile abundente din ultima perioadă care au afectat această zonă.Recomadăm ca rută ocolitoare: DN 73D, km 41+300, – DN73, km 7, (Mărăcineni) – km 57 (Valea Mare Pravat) – DN 72A, km 64, (Valea Mare Pravat) – km 60 (Stoenești).Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar.
Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Joi, 2 August 2018


 

Cele mai Accesate Articole