Cea mai spectaculoasă atracție turistică a fost inaugurată în Vietnam

Cea mai spectaculoasă atracție turistică a fost inaugurată, recent, în Vietnam. Este vorba despre un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unor mâini gigantice.

Podul de Aur se întinde de-a lungul lanţului de munţi Annamita, care traversează Laos, Cambodgia şi Vietnam. Peisajul pe care acesta îl străbate este spectaculos, iar palmele gigant pe care se așează podul sunt din plase de oțel și fibră de sticlă, deși par din piatră antică. Construcția este situată la o înălțime de1.400 de metri deasupra mării și face parte dintr-un proiect mai amplu. Podul a costat 2 miliarde de dolari, iar întreaga construcţie a durat aproximativ un an.
Pasarela colorată în auriu este încadrată de flori mov şi se întinde pe o suprafață de aproximativ 150 de metri, curbându-se într-un mod elegant. Ceea ce îi impresionează pe vizitatori sunt mâinile care par sculptate în piatră. Designul podului a fost creat de către o firmă de arhitectură peisagistică. Structura face parte dintr-o investiţie care are scopul de a aduce în zonă încă 1.5 milioane de turişti anual.
Vietnamul are parte în prezent de o creştere majoră a numărului de turişti iar, din ce în ce mai mulţi oameni doresc să îi cunoască frumuseţile.
Redactor: Denisa Albu

Cele mai Accesate Articole