Se oprește apa în Medgidia!

Efectuarea unor lucrări de înlocuire la rețeaua de distribuție a apei potabile din municipiul Medgidia va impune sistarea utilității în oraș începând de miercuri, 8 august, ora 23.00.

RAJA S.A. anunță înlocuirea unui tronson de 6 metri de conductă și a unei vane la rețeaua de distribuție a apei, de pe strada Vasile Alecsandri, din municipiul Medgidia. Pentru realizarea acestor lucrări, societatea este nevoită să întrerupă furnizarea utilității în zona de alimentare a rezervorului de 5000 de mc din incinta Complexului de înmagazinare – pompare Hidrofor Medgidia. Sistarea este valabilă începând de miercuri, 08 august, ora 23.00 până joi, 09 august, ora 16.00.
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele:

cartierul de case și blocuri VS din zona Vest
str. Spitalului și perimetrul delimitat de străzile Mărgăritarului și Tineretului,
zona Berărie: perimetrul delimitat de străzile Rahovei și Lupeni,
zona Catanga: tronsonul dintre străzile Panseluțelor și Ovidiu,
strada Oprea Haraciu: blocurile OH, D și E
satul Remus Opreanu.

Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze consumatorilor din zonele menționate pentru neplăcerile create și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării utilității în cel mai scurt timp. Abonații sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe durata întreruperii furnizării apei.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole