Zilele orașului Eforie

Orașul Eforie, a îmbrăcat, vineri, haine de sărbătoare! Pe cele două scene amplasate în Eforie Nord și Eforie Sud, localnicii dar și turiștii sosiți pe litoral s-au bucurat de muzica celor mai îndrăgiți artiști.

Eforie Nord este a doua stațiune, ca mărime de pe litoralul românesc. A fost înființată în anul 1894, iar în prezent, este considerată o stațiune balneară renumită, atât în țară cât și în strainătate. Mii de oameni au fost prezenți vineri seară, la zilele orașului Eforie, manifestare intitulată ”EUFORIA EFORIEI”. În acest an, evenimentul a fost organizat de Primăria oraşului Eforie împreună cu Organizaţia Patronală Eforie.
Atmosfera a fost întreținută de artiști, precum, Roxana Cozma, trupa „Kavalla”, Ionuț Galani şi ansamblul „Asteria”. Pentru iubitorii de muzică latino, organizatorii au pregătit un show cu Lucian Colareza şi Starlin Belen. De dans, spectacolul de lumini şi magie s-au ocupat trupele  „Rebel”, „Laser Show” şi Circul „Toredo”. Surpriza serii a fost solista Andreea Bănică, născută și crescută la Eforie.
Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii unde miile de turiști și localnici au spus „La mulți ani!” orașului Eforie.
Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole