Marea face din nou victime

Marea face din nou victime pe litoral. Un bărbat de 51 de ani a murit înecat, duminică, în stațiunea 2 Mai, iar un copil de 11 ani a fost găsit prins între stabilopozi, în Mamaia, în această după-amiază. Numărul persoanelor înecate în mare în acest sezon estival a ajuns la zece.

Seria tragediilor continuă pe litoral. Trupul unui copil de 11 ani a fost găsit luni prins între stabilopozi, pe o plajă din Constanţa. Băiatul fusese dat dispărut duminică, dar a fost descoperit luni, la 24 de ore de când a fost văzut ultima oară în viaţă. El a ajuns duminică dimineaţă pe plajă împreună cu mama, cei trei fraţi şi bunicii. În timp ce se scălda în apele mării cu doi dintre fraţii săi mai mici, le-a spus acestora că vrea să înoate până la geamandură. Acela a fost ultimul moment în care a mai fost văzut în viaţă. Familia l-a căutat fără succes timp de jumătate de oră, apoi a anunţat salvamarii.
Trupul băiatului a fost văzut luni dimineaţa, prins între stabilopozi, în zona plajei Modern.
Un bărbat, de 51 de ani, din București, a murit înecat, la 2 Mai, duminică, într-o zonă unde nu funcționează serviciul de salvamar. De asemenea, totul putea să se termine tragic și pentru o familie venită pe litoral în Mamaia. Un copil de 5 ani luat de mare a fost salvat de doi soţi de la SMURD aflaţi întâmplător pe plaja. Cei doi au reuşit să readucă la viaţă copilul care nu mai respira. Zece persoane au murit înecate în valurile mării în acest sezon estival.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole