Tineri prinși cu droguri la Vama Veche

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa au depistat, ieri, la Vama Veche, un tânăr care deținea substanțe interzise.
Acesta avea un comportament suspect și a început să se agite la vederea echipajului de jandarmi.
”A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestuia, jandarmii au găsit șapte folii de aluminiu, de for ma unor bile ce conțineau în interior, muguri vegetali de culoare verde. A spus că le-a cumpărat din zona corturi, de la doi cetățeni străini și că dorea să le vândă. Imediat echipajul s-a deplasat și a identificat, la o terasă, doi cetățeni străini care au început să se agite la vederea jandarmilor. Unul dintre ei a luat-o la fugă spre mare, având în mână o sacoșă cu o substanță vegetală. A fost somat, nu s-a oprit, dar a aruncat din mână sacoșa, înainte de a intra în apa mării. A fost prins și împreună cu prietenului lui au fost conduși și li s-au controlat bagajele. Surpriză, în bagaje au mai găsit o sacoșă cu substanță vegetală cu miros înțepător.

Cei trei au fost conduși și predați DIICOT –Serviciul Teritorial Constanța și Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor”, menționează Jandarmeria.
Ș sâmbătă dimineața, jandarmii Grupării Mobile Constanța au surprins trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, în timp ce intenționau să pună în vânzare 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină  și 2 grame de cannabis, pe rază stațiunii 2 Mai-Vama Veche.
Sursa: Jandarmeria Mobilă Constanța
 

Cele mai Accesate Articole