„Cupa Prieteniei” la Năvodari

Aflată la cea de-a treia ediție, „Cupa Prieteniei” a strâns la un loc toți iubitorii de fotbal care practică acest sport în calitate de amatori. Primăria Năvodari susține astfel de acțiuni din dorința de a promova sportul în rândul populației orașului.

Participanții au fost selectați ținându-se cont de vârstă, iar baremul acceptat pentru participarea la campionat a fost de minim 18 ani. Conform regulamentului, fiecare echipă a avut voie să aducă în componența sa și un jucător înscris în circuitul oficial de fotbal. S-a jucat pe terenul de fotbal cu iarbă artificială de la Sala de sport din Năvodari după schema 8+1.
Sudoarea celor mai buni jucători nu a rămas nerăsplătită. La finalul celei mai încinse partide desfășurate în cadrul finalei mari s-au decernat cupele competiției.
Meritul acestei reușite și a întregului efort de a strânge la un loc toți amatorii de fotbal din Năvodari, dornici de astfel de manifestări, aparține funcționarilor publici din cadrul structurii administrative a orașului, sub coordonarea edilului Florin Chelaru.
Redactor: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole