Incediu la mall

Un mall din Constanța, aflat pe b-dul Lăpușneanu este pentru a șasea oară scena unor incidente care pun în pericol viața oamenilor. De această dată, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu declanșat în incinta spațiului comercial.

Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit la hornurile din zona restaurantelor aflate în incinta mall-ului. Aproximativ 1.500 de persoane aflate în clădire au fost evacuate.
Pe fondul atmosferei de panică declanșate de incident s-a iscat și o stare de haos în dreptul parcării subterane, acolo unde oamenii s-au înghesuit ca să îşi scoată maşinile.
Evenimentul nefericit face parte dintr-o listă mai lungă de întâmplări care pun în pericol viața oamenilor. O femeie din Constanța a fost rănită pe 23 octombrie 2011, dupa ce vitrina unui magazin din mall-ul constănțean s-a spart și a cazut peste ea si copilul acesteia. Un apel la 112 a anunţat în seara de 15 noiembrie 2017, în jurul orei 22.30, că mall-ul din Constanţa este plin de fum în interior. Magazinele erau închise, însă la etaj se aflau spectatori în cadrul cinematografului. Ziua de 30 noiembrie 2017, se putea încheia cu o tragedie. O bucată de tavan s-a prăbuşit în faţa unui magazin din incinta aceluiași mall. Din fericire, prin zonă nu a trecut nici o persoană în momentul respectiv. Anul acesta, la începutul lunii iulie într-unul din magazine un tavan s-a prăbușit iar o femeie a fost rănită.
De fiecare dată, printre concluziile reprezentanților centrului comercial s-a subliniat faptul că siguranţa clienţilor este o prioritate şi că se vor asigura că astfel de întâmplări nu vor mai avea loc.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole