Incendiu la SPIT Constanța

Pompierii din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Constanța au fost solicitați să intervină, luni seară, pentru stingerea unui incendiu. Focul a cuprins acoperișul clădirii Serviciului Public de Impozite și Taxe.

Militarii constănţeni au fost solicitaţi să intervină ieri seară la stingerea unui incendiu, care a izbucnit la sediul SPIT de pe bulevardul Tomis din Constanţa.
Conform primelor informaţii, incendiul a pornit de la ghena de gunoi, iar flăcările s-au extins pe tubulatură, avansând până la etaj, unde sunt situate birourile SPIT. Din investigațiile efectuate s-a stabilit că ghena de gunoi era din plastic. De asemenea, imobilul are asigurare, iar în afară de fumul care a cuprins birourile nu sunt alte pagube.
”În urma primelor evaluări, am constatat că zona destinată publicului cât și cea de birouri nu au fost afectate. Așadar, astăzi ghișeele Agenției fiscale nr. 6 sunt deschise pentru efectuarea tuturor operațiunilor fiscale”, au transmis reprezentanții SPIT Constanța.
Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole