Stilurile vestimentare ale verii

Vara se remarcă prin multitudinea variantelor vestimentare pe care ni le oferă, menite să ne facă să ne simțim cât mai bine. Dacă încă nu știi ce stil să adopți pentru acest sezon, specialiștii îți vin în ajutor cu câteva sfaturi.

Nu știi ce ținută te poate pune cel mai bine în evidență pe timpul zilelor toride de vară? Ei bine, noi avem pentru tine câteva sfaturi  care te vor scuti de cumpărăturile greoaie și mai ales inutile.
Vara aceasta, materialele lejere precum voalul, mătasea și bumbacul se află în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor.
Investiția în ținutele de vară nu trebuie să fie neapărat una costisitoare. Alături de accesoriile potrivite, piesele de zi se pot transforma într-o ținuta de seara, în tendințe.
Trendurile se schimbă în mod constant, însă un singur lucru este cert, regulile sunt făcute să fie încălcate. Sezonul estival cere o diversitate de texturi, culori și combinații, iar moda anului 2018 îți permite să alegi ce te reprezintă și să adaptezi tendințele fiecărui sezon preferințelor tale.
Reporter: Alexandra Panait ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole