Zi neagră pe șoselele Italiei!

Mai multe accidente rutiere grave s-au soldat cu victime. Cel mai terifiant dintre ele a provocat o explozie uriașă, urmată de prăbușirea unei secțiuni suspendate a unei autostrăzi. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Șcene șocante s-au petrecut luni după-amiază în nordul Italiei! Un teribil accident rutier a avut loc pe o autostradă în apropiere de aeroportul  din Bologna. O autocisternă încărcată cu materiale inflamabile s-a ciocnit cu o camionetă care transporta alte mașini. Coliziunea a fost urmată de o explozie puternică, flăcări devastatoare și o perdea densă și neagră de fum.
Porțiunea suspendată a autostrăzii pe care s-a produs accidentul s-a prăbușit. Mai multe autovehicule care se aflau sub acest segment de drum au luat foc și apoi au explodat. Numeroase clădiri au fost afectate de suflul deflagrației. Cel puțin două persoane și-au pierdut viața, iar alte 67 au fost rănite, aproximativ 14 dintre acestea fiind în stare gravă.
Și sudul Italiei a fost zguduit în după-amiaza zilei de ieri de un incident rutier grav. Doisprezece muncitori africani au decedat și alte trei persoane au fost rănite. Furgoneta care îi aducea pe imigranți de la muncă a intrat în coliziune cu un camion încărcat cu roșii.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole