Mihaela Buzărnescu a părăsit terenul în scaun cu rotile

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, a abandonat meciul în turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal. Aceasta a fost scoasă din arenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele spectatorilor.

Mihaela Buzărnescu a suferit miercuri seara o accidentare la gleznă în timpul meciului cu Elina Svitolina. Românca a ţipat şi a plâns de durere. Sportiva a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, iar apoi a fost scoasă din arenă într-un scaun cu rotile.
„Am fost șocată să o văd cu asemenea dureri. Nu știam ce să fac pentru a o ajuta. E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glezna creștea și se înroșea”  a declarat Elina Svitolina.
Accidentarea Mihaelei Buzărnescu deschide o serie de întrebări în lumea tenisului. Organizatorii de la Montreal au fost puşi la zid după ce sportiva s-a accidentat . Directorul turneului a încercat să se apere:
’’Totul putea fi evitat dacă arbitrul meciului o asculta pe sportivă. Arbitrul a coborât din scaun și a purtat un dialog cu Buzărnescu  după ce românca susținea că terenul alunecă din cauza ploii. Acesta a verificat suprafața de joc și a hotărât că partida poate merge mai departe’’.
În funcție de investigațiile medicale de astăzi se va stabili un diagnostic corect pentru sportiva Mihaela Buzărnescu.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole