Dezinsecția în Constanța continuă

În urma ultimelor precipitaţii abundente, insectele s-au înmulţit peste măsură, spre disperarea constănţenilor şi a turiştilor. Primăria Constanţa a reluat astfel acţiunea de dezinsecţie.

Primăria municipiului Constanța desfășoară etapizat, pe toată perioada sezonului estival, acțiuni de deratizare și dezinsecție pe domeniul public al municipiului Constanța. Ieri seară s-a acționat în parcul Tăbăcărie, Satul de Vacanță și cartierul Faleză Nord. Astăzi, operațiunea continuă în stațiunea Mamaia și cartierele Palazu Mare și Tomis Plus. În zilele următoare vor fi acoperite toate zonele orașului.
Populația trebuie să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente în parcuri sau zone verzi. Persoanele juridice și fizice din municipiu au obligația să efectueze acțiuni de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatori autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar.
Redactor: Denisa Albu

Cele mai Accesate Articole