Mamaia va fi gazda unei seri de talie mondială

Gheorghe Zamfir va susține un concert alături de alte două nume mari ale muzicii românești, trupa Phoenix și corala Armonia. Artiștii români vor cânta în deschiderea  turneului internațional Liga Campionilor la Hand to Hand Fighting, România-Rusia în cadrul căruia vor participa cei mai buni sportivi.

Una dintre etapele Ligii Campionilor la Hand to Hand Fighting va avea loc vineri la Mamaia. Organizatorii au invitat în cadrul acestui eveniment nume mari din domeniul artistic și sportiv.
Seara competițională va fi deschisă de trupa Phoenix, maestrul Gheorghe Zamfir și corala Armonia. Meciurile oficiale vor fi în număr de cinci și vor aduce în ring cei mai buni sportivi. De asemenea se vor disputa și două meciuri demonstrative alături de alte cinci care vor avea loc între sportivii români.
Pentru a arăta și o altă latură a sportivilor, reprezentanții federației au hotărât de comun acord cu aceștia, să desfășoare acțiuni de voluntariat în care, prin exemplul propriu să convingă cât mai mulți tineri să se implice.
Meciurile care vor începe de la orele 22.00 sunt importante pentru că, în funcție de evoluția fiecărui sportiv, aceștia vor fi cotați internațional la diferite nivele.
Accesul la evenimentul sportiv se face începând cu orele 19.45.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole