O nouă tragedie pe litoral

Marea face din nou victime. Un bărbat de 34 de ani, s-a înecat ieri în stațiunea Mamaia, la câteva ore după ce un minor și-a pierdut viața în apele mării la Eforie Nord. Tragicul eveniment  s-a produs când în zona era arborat steagul roșu, care interzice scăldatul.

Valurile agitate ale mării au produs o altă tragedie. Salvamarii de pe plaja Modern au fost alarmaţi cu privire la un tânăr care intrase în apă și nu reușea să mai iasă la suprafață. Salvamarii au intervenit și au adus trupul bărbatului la mal. Tânărul a fost resuscitat minute în șir de către un echipaj SMURD venit la fața locului. Cu toate eforturile echipei de salvare nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Înecul s-a petrecut când în zonă era arborat steagul roşu, care interzice scăldatul în marea agitată.
De la 1 mai și până în prezent, 42 de persoane au avut nevoie de ajutorul echipelor de salvare, fiind în pericol de înec. 14 si-au pierdut viata în apele Mării Negre printre acestea numărându-se și copii.
Sfaturile salvamarilor sunt ca toți cei care doresc să se bucure de plajă să nu se mai aventureze în mare fără a ține cont de steagurile arborate la foisoarele salvamarilor! ”Spune STOP! Teribilismul îți poate răpi suflete dragi.”
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole