31 de mii de ghiozdane pentru elevii constănțeni

Prima zi de școală le va aduce mari surprize școlarilor și preșcolarilor din municipiul Constanța. Pe bănci vor găsi ghiozdane echipate  cu toate rechizitele de care au nevoie.

Primăria Municipiului Constanța a achiziționat peste 31 de mii de ghiozdane în valoare de peste 1.200.000 de lei, destinate școlarilor și preșcolarilor pentru începutul anului școlar. Pachetul oferit cuprinde:  penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți și creioane de colorat. Acestea  vor fi diferențiate în funcție de vârstă și forma de învățământ.
Ghiozdanul pentru grădiniță cuprinde o carte de colorat, creioane, culori cerate, un set de batoane din plastilină și planșetă pentru scris. Cel pentru clasele 0-IV are în interior un bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele și un penar complet echipat . Cel pentru clasele V-VIII are înăuntru cinci caiete studențești de română, cinci de matematică, penar și trusă de geometrie. Astfel, anul școlar 2018 – 2019 începe fără grija cumpărăturilor pentru rechizite și ghiozdane.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole