Video. Repetiții generale pentru Ziua Marinei Române

La Constanța au loc astăzi repetițiile generale pentru spectacolul naval prilejuit de Ziua Marinei Române.
Ministerul Apărarii Naționale precizează că mii de marinari, zeci de nave și de aeronave militare își sincronizează acțiunile, pentru a prezenta, în mod impecabil, publicului larg spectacolul naval din data de 15 august.
Repetițiile generale se desfășoară, concomitent, orele 10.00-12.30, în orașele Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea.
De asemenea, la fel ca în fiecare an, de Ziua Recunoștinței, marinarii militari vor participa marți, 14 august, începând cu ora 08.30, la ceremonia militară și religioasă, organizată în memoria eroilor militari la Monumentul Marinarilor de pe faleza din Constanța.
Marţi, 14 august, de la ora 10.00, va fi organizată pe faleza din Constanța o ceremonie militară pentru acordarea Drapelului de Luptă al Batalionului de Sprijin al Forțelor Navale „Ovidius”, după care vor fi acordate, din partea conducerii Ministerului Apărării Naționale, distincții și medalii militare.
Exercițiul Naval Forțele Navale Române 18, cel mai mare spectacol naval al anului, este programat miercuri, 15 august, între orele 10.00-12.30, la Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Live: Repetiția generală pentru cel mai mare spectacol naval din România. Mii de marinari, zeci de nave și de aeronave militare își sincronizează acțiunile, pentru a prezenta, în mod impecabil, publicului larg spectacolul naval din data de 15 august.#mapn #ArmataRomâniei
Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Duminică, 12 August 2018

Cele mai Accesate Articole