Petrecere cu spumă la Eforie Aqua Park

Petrecerile inedite continuă la Eforie Aqua Park. În zi de sărbătoare, pe 15 august, cu mic cu mare sunteți invitați la o super petrecere cu spumă. Parcul acvatic a pregătit tunuri gigant care vor umple toboganele cu spumă şi vor face deliciul celor prezenți.

Petrecerea “Spumă pe tobogane” oferă vizitatorilor Eforie Aqua Park ocazia să participe la numeroase concursuri cu premii. Distracţia va fi completată de muzică bună, invitaţi surpriză, animatori şi magicieni.
În fiecare zi, Eforie Aqua Park organizează petreceri interactive pentru cei mici, cu un program plin de activități, jocuri și cântec. Cei mari, au parte de dans și fitness cu instructorul dominican Starlin Belen. Daţi o fugă la Eforie Nord şi petreceţi o zi de vacanţă într-un mod aparte.
Eforie Aqua Park este centrul distracţiei din sudul litoralului. Printre dotările parcului se numără nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de şezlonguri şi baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.
Redactor: Denisa Albu

Cele mai Accesate Articole