Victorie pentru Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep, a câștigat cea mai frumoasă finală a anului. Aceasta a învins-o pe americanca Sloane Stephens  și a câștigat turneul WTA de la Montreal.

Simona Halep câștigă eroic cea mai frumoasă finală a anului. După  două ore și jumătate de luptă, acesta o învinge pe Sloane Stephens cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4.
Românca a dominat primele cinci game-uri dar apoi Sloane Stephens  a pus presiune pe liderul mondial și a împins-o cât mai departe de linia de fund a terenului. După intervenția medicului, care a îngrijit rănile de la picioarele româncei, jocul a luat altă turnură. Victoria a fost obținută cu greu, după 2 ore și 39 de minute de joc.
După terminarea meciului, Simona Halep a declarat că americanca Sloane Stephens, o face să joace mai bine de fiecare dată când se întâlnesc.
“E un lucru extraordinar pentru mine. Simt că şi-a îmbunătăţit mentalitatea. E o jucătoare puternică, e complexă, are toate calităţile”, a declarat Halep.
Românca a subliniat că nu şi-a pierdut motivaţia după primul său titlu de Mare Şlem
„Nu am câştigat 20 de titluri de Grand Slam pentru a-mi pierde motivaţia. Am câştigat doar unul. Încă sunt motivată să fiu mai bună şi să câştig în continuare, dacă e posibil”.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole