Restricții de circulație

Ziua Marinei Române și sărbătoarea religioasă Adormirea Maicii Domnului au impus decizii cu privire la restricţiile de circulație. Sunt vizate toate autostrăzile şi drumurile naţionale intens circulate.

În zilele de marți și miercuri, vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone care nu sunt destinate transportului de persoane nu vor avea acces pe Autostrăzile A1 şi A2, pe DN 7 şi DN39. Restricția este impusă pentru intervalul orar 16.00 – 22.00 în ambele zile. Măsura de limitare a circulației acoperă  mai multe drumuri din ţară. Astfel, vor fi restricţii pe Autostrada A2 Bucureşti, la intersecţie cu Centura Bucureşti,  Fundulea, Lehliu, intersecţie cu DN3, Feteşti, intersecţie cu DN3B, Cernavodă, intersecţie cu DN3, Murfatlar, intersecţie cu DN3, pe ambele sensuri. Restricţia se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Pe DN7 Piteşti, de la ieşirea din municipiu, Râmnicu Vâlcea – Veştem , intersecţie cu DN1, pe ambele sensuri se va circula cu restricţii de tonaj pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
De asemenea, pe DN39 Agigea intersecţie cu DN 39A Mangalia, la intrarea în municipiu, pe ambele sensuri se aplică restricţii pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Totodată marţi, până la ora 17.30, din cauza lucrărilor de colectare a nisipului din zona mediană, este restricţionată circulaţia autovehiculelor pe a doua bandă, la kilometrul 70 al Autostrăzii A1 pe sensul Bucureşti – Piteşti.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole