”Spumă pe tobogane” la Eforie Aqua Park

Seria petrecerilor inedite continuă la Eforie Aqua Park. Organizatorii au oferit iubitorilor de distracție o super petrecere cu spumă pe tobogane. Muzica antrenantă, saxofonul live și exercițiile de fitness și mișcare în aer liber au completat o zi de neuitat în parcul acvatic.

Spuma Party este un element nelipsit de la petrecerile private specifice sezonului estival. Cu ajutorul unui tun special, de mare presiune, „baia” de spumă este o senzație de neuitat. Clienții Eforie Aqua Park s-au bucurat pe deplin de cel mai frumos spectacol cu spuma oferit de catre organizatorii evenimentului.
Așa cum era de așteptat, cei mai bucuroși au fost copiii.
Atmosfera a fost întreținută de cunoscutul artist constănțean Marian Gănescu, care i-a mobilizat pe cei prezenți, într-un mod electrizant.
Starlin Belen, instructorul de fitness venit din Republica Dominicană i-a antrenat pe toți cei prezenți la dans și bună dispoziție.
Chiar dacă sezonul estival se apropie de sfârșit, surprizele nu s-au terminat la Eforie Aqua Park. Organizatorii pregătesc noi și noi activități celor care iubesc acest gen de distracții acvatice .
Parcul acvatic este situat în stațiunea Eforie Nord, aleea Belona nr.16, între Plaja Belona, hotelul Europa și lacul Belona. Sunteți așteptați aici în fiecare zi, între orele 9.00-18.00.
Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Narcis Verdeș

Cele mai Accesate Articole