Medicul Reginei Elisabeta a II-a a fost ucis

Peter Fisher, medicul Reginei Elisabeta a II-a, a fost ucis într-un accident. Acesta se îndrepta, pe bicicletă, spre spitalul unde lucra, când a intrat în coliziune cu un camion. Decesul s-a produs pe loc.

Peter Fisher a fost un lider mondial în homeopatie, director de cercetare la Royal London Hospital din Londra și președintele Facultății de Homeopatie. Acesta lucra pentru Regina Marii Britanii de mai bine de 15 ani.
În ziua accidentului, medicul participa la „Ziua Națională de mers cu bicicleta la lucru”. Acesta se deplasa pe o stradă din centrul Londrei, către locul său de muncă, Spitalul Regal Londonez pentru Medicină integrată. În timp ce mergea cu bicicleta, a fost izbit de un camion.
Poliția engleză spune că accidentul s-a petrecut în jurul orei 9:30, aproape de spitalul unde medicul lucra. Autoritățile declară că șoferul camionului s-a oprit la scena accidentului și este cooperant în anchetă. De asemenea, poliția a făcut apel la martorii incidentului pentru a oferii cât mai multe informații în acest caz.
Conform presei internaționale, Fisher este al optulea biciclist care a fost ucis în Londra de la începutul lunii mai a acestui an. Cinci dintre victime au fost rezultatul unor coliziuni cu camioane.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole