O nouă competiție sportivă de la Năvodari va aduce mișcarea în prim plan

O nouă competiție sportivă va aduce mișcarea în prim plan. Duminică, va avea loc ”Cupa de volei feminin” pe o plajă din Mamaia Nord. Sunt invitați toți tinerii dornici de distracție și adrenalină.

Toți cei care iubesc marea și competițiile sportive pot participa la “Cupa de volei feminin”, care se va desfășura pe 19 august la malul mării. Se pot înscrie la competiție tineri cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani. Regulamentul competițional a fost stabilit conform nivelului de pregătire al concurentelor, acesta fiind încadrat la amatori.
Jocul pe plaja se bazează pe principiul ”fair-play-ului”. Derularea competiției va avea loc începând cu ora 10:00, cu o pauza în intervalul 12:00-13:00. Formula de concurs a echipelor este de 4 jucătoare. Setul se desfășoară până la acumularea a 15 puncte. Sistemul este eliminatoriu 2 din 3. După marcarea celui de-al 8-lea punct se efectuează schimbul de teren. La finalul turneului va avea loc festivitatea de premiere a competitoarelor.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/o-noua-competitie-sportiva-de-la-navodari-va-aduce-miscarea-in-prim-plan/
Articolul O nouă competiție sportivă de la Năvodari va aduce mișcarea în prim plan apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole