Halep pierde a treia oara la Cincinnati

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati în fața olandezei Kiki Bertens.  Românca a ratat astfel oportunitatea de a deveni prima jucătoare din istorie care câștigă „dubla” Rogers Cup – Cincinnati.

Simona Halep pierde pentru a treia oară la Cincinnati. Succesul nu a fost de partea româncei nici în anii trecuți, aceasta ratând finalele din 2015 și 2017.
Lupta de anul aceasta împotriva olandezei Kiki Bertens a fost una echilibrată care a durat două ore și 9 minute. Cu toate acestea, Halep a fost descumpănită în decisiv. Bertens a dominat complet finalul meciului și s-a impus cu 6-2, câștigând cel mai important titlu al carierei.

„E a treia finală pierdută, îmi pare rău că am pierdut, iubesc acest turneu și mi-aș fi dorit să câștig. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Am fost foarte obosită în această săptămână, dar a fost plăcut să joc în fața acestor fani minunați. Bineînțeles, vreau s-o felicit pe Kiki, a jucat extraordinar și merită să câștige acest trofeu”, a declarat Simona Halep.

Finala de la Cincinnati a fost a şasea pe care jucătoarea a disputat-o în acest an. Pentru Simona Halep urmează turneul de la New Haven, care începe astăzi.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole