”Carnavalul copiilor” la Eforie Aqua Park

Surprizele Eforie Aqua Park din acest sezon estival nu s-au terminat. Pentru a lua parte la încă o zi specială de vacanţă, micuții de toate vârstele sunt aşteptaţi vineri la cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului.

După o vară plină de distracţie, surprize, relaxare, dans şi adrenalină pe tobogane, Eforie Aqua Park organizează vineri, 24 august, super petrecerea „Carnavalul copiilor”. În acest sfârșit de săptămână, cei mici, vor avea parte de o zi dedicată în totalitate lor. Evenimentul începe cu o sesiune de painting, unde prichindeii vor fi deghizaţi în personajul lor preferat. Mai târziu copii vor avea ocazia să îşi etaleze măştile creative la „Parada costumelor”. Parcul va pune la dispoziţie doritorilor zeci de costume atractive, însă cei mai inventivi pot veni cu propriul costum. La final de paradă deghizările care vor atrage atenția vor fi premiate. Și cum această zi de poveste trebuie imortalizată, nu va lipsi de la eveniment nici „Oglinda magică”, locul unde copiii se vor fotografia cu cele mai amuzante accesorii. Atmosfera de la „Carnavalul copiilor” va fi animată de dansatori costumaţi ca la Rio.
Organizatorii evenimentului nu i-au uitat nici pe părinți. Ei vor putea să se retragă într-un loc liniştit, în zona VIP, unde pot savura un cocktail sau o băutură răcoritoare. Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 – 18.00 şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona. Muzica bună şi atmosfera de vacanţă vă aşteaptă la cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole