O nouă stație Rompetrol în Bacău

Grupul KMG International a deschis o nouă stație Rompetrol în Bacău. Aceasta este a treia unitate din oraș și se alătură celor situate pe drumul european E85, care fac legătura între București și Suceava.

În premieră pentru Bacău, noua stație Rompetrol este prima unitate de profil dotată cu un punct de încărcare electric și serviciu gratuit oferit tuturor clienţilor care deţin maşini electrice sau hibride. Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International în România, a deschis acastă nouă stație pe strada Milcov, numărul 5A. Este a treia unitate din oraș și se alătură celor situate pe drumul european E85, care face legătura între București și Suceava, respectiv strada Ștefan cel Mare nr. 66 și strada Republicii nr. 100.
“Compania continuă să-și consolideze și dezvolte prezența în Bacău și să vină în întâmpinarea clienților săi cu noi stații, produse și servicii inovative. Această prezență este susținută și de cei peste 120 de angajați Rompetrol, atât în oraș unde avem cele trei benzinării, dar și în județ unde operăm alte 6 stații de distribuție a carburanților produși de cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din regiunea Mării Negre – Petromidia Năvodari. La acestea se adaugă și terminalul nostru de îmbuteliere gaz petrolier lichefiat din comuna Itești.” a declarat Vlad Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International și Director General al Rompetrol Downstream.
Prin dotările și facilitățile oferite, noua stație premium se adresează în special locuitorilor municipiului Bacău, aceasta beneficiind de 2 pompe care oferă gamele de carburanți Efix și EfixS, servicii de internet WiFi, sisteme multimedia, facilități moderne de plată, dar și restaurantul hei. Aici se promovează mâncarea sănatoasă care se prepară rapid și se adresează celor care doresc să încerce o nouă experiență revitalizantă.
Iluminatul stației este realizat de un sistem modern de iluminat cu tehnologie LED ce îi permite un consum redus de energie.
Alimentarea la punctul de încărcare electric se efectuează prin curent alternativ şi curent continuu de 22 kW, iar capacitatea instalată de 50KW asigură alimentarea în acelaşi timp a două maşini. Astfel, în statiile Rompetrol un vehicul electric poate să-şi încarce bateria până la 80% din capacitatea sa în doar 20 de minute, comparativ cu timpul necesar pentru încărcarea obişnuită  de circa 7-8 ore.
“Investiția totală pentru noua stație se ridică la circa 1,1 milioane USD, aportul Rompetrol la bugetul județului Bacău pentru activitățile și angajații noștri ridicându-se anul trecut la circa 2,6 milioane RON” adaugă Vlad Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International și Director General al Rompetrol Downstream.

Cele mai Accesate Articole