O nouă stagiune la TNOB “Oleg Danovski”

Teatrul Naţional de Operă şi Balet « Oleg Danovski » din Constanța anunţă deschiderea stagiunii 2018 – 2019. Duminică, 2 septembrie de la ora 19.00 va fi pus în scenă music-hall-ul “My fair lady” de Frederick Loewe.

În anul 1957 se înfiinţează prin Ordonanţă guvernamentală, “Opera Dobrogeană”, una dintre cele mai nobile instituţii de artă, care avea să poarte pentru început numele de „Teatrul Muzical”. În anul 2004, instituția primește denumirea de Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. De atunci și până în prezent, teatrul oferă an de an, stagiuni compuse din creaţiile marilor compozitori de operă şi operetă naţională şi universală. Pentru debutul stagiunii 2018 – 2019 conducerea instituției a pregătit music-hall-ul “My fair lady” de Frederick Loewe.
Comedia muzicală are la bază povestea unei florărese, Eliza Doolittle, pe care profesorul ei de fonetică, Henry Higgins o transformă dintr-o femeie simplă, într-o adevarată doamnă a înaltei societăţi.
Sunt multe motive pentru care putem alege să mergem la operă: spectacolul este plin de pasiune, îți îmbunătățește starea de spirit și ai un motiv bun să te îmbraci elegant.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole