Șofer din Năvodari, prins băut la volan

Un bărbat din Năvodari a consumat alcool și a plecat apoi cu mașina. Călătoria sa a fost întreruptă însă de polițiști.
”La data de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe raza orașului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal”, transmite IPJ Constanța.
”Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi o pedeapsă cu închisoarea”, se arată într-un mesaj al Poliţiei Române care organizează permanent acțiuni pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.
“Am băut doar un pahar” e un motiv suficient să lași mașina în parcare! Fii ca o mamă pentru prietenii tăi și nu-i lăsa să conducă sub influența alcoolului”, mai transmite Poliția care prezintă un nou episod “Fără alcool la volan”.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Fără alcool la volan
Vă prezentăm un nou episod FĂRĂ ALCOOL LA VOLAN, cu prietenul-mamă în rol principal. "Am băut doar un pahar" e un motiv suficient să lași mașina în parcare! Fii ca o mamă pentru prietenii tăi și nu-i lăsa să conducă sub influența alcoolului! #PolițiaRomână și Asociația Berarii României – Iubesc berea #AlegeViața #FărăAlcoolLaVolan #OMamaLaNevoieSeCunoaște
Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 29 August 2018

 

Cele mai Accesate Articole