Premierul Viorica Dăncilă, la RAJA Constanța. A semnat un proiect de 600 milioane de euro

Premierul Viorica Dăncilă se află astăzi în vizită la Constanța.
Prim-ministrul a participat, alături de directorul RAJA Felix Stroe, la semnarea ”Contractului de Finanțare a Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA SA în perioada 2014 -2020,  în cadrul Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 -2020”.
Potrivit SC RAJA SA, în valoare totală de 593.184.990 euro, reprezentând cca. 20 % din valoarea alocată Axei Prioritare 3 din cadrul Programului, proiectul vizează dezvoltarea de investiții în infrastructura de apă potabilă, canalizare și tratarea apei uzate pe raza a 52 de Unități Administrativ Teritoriale, respectiv 91 de localități  din 6  județe: Constanța, Ialomița, Călărași, Dâmbovița, Brașov și Ilfov.
De asemenea, Viorica Dăncilă a fost prezentă la inaugurarea sediului Stației pentru Tratarea apei potabile Palas, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, una dintre investițiile importante realizate de RAJA SA, prin Programul Operațional Sectorial de Mediu 2007- 2013.
La eveniment au mai fost prezenți primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.
 
 

Cele mai Accesate Articole