Școala de vară PSD

În acest sfârșit de săptămână la Constanța a avut loc Școala Politică de Vară PSD. Aici s-au întrunit reprezentantele partidului din toată țara. În cadrul evenimentului s-au dezbătut problemele cu care se confruntă fiecare membru la nivelul județului pe care îl reprezintă.

Școala Politică de Vară a Partidului Social Democrat s-a desfășurat pe parcursul a trei zile în Orașul Constanța. Un subiect important aflat în dezbatere l-a reprezentat statutul femeii, al mamei și al copilului în societate. Alte teme discutate au făcut referire la îmbunătățirile pe care le poate aduce împlicarea femeii în învățământ, sănătate și asistență socială.
Tot în această perioadă a avut loc la Neptun cea mai importantă întâlnire a membrilor Comitetului Executiv al PSD. Din acest grup fac parte Liviu Dragnea, președinte PSD, prim ministrul Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, primarul general al capitalei și miniștrii în exercițiu, Carmen Dan , Eugen Orlando Teodorovici și Sorina, ministrul Sănătății. În cadrul ședinței s-au discutat subiecte fierbinți pe parcursul unei zile întregi.
Primarul General al Capitalei, Gabrierla Firea și-a exprimat punctul de vedere cu privire la poziția lui Liviu Dragnea vis a vis de Ministrul Carmen Dan.
La finalul intrevederii a fost organizată o conferință de presă unde a participat doar președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a făcut un scurt rezumat al discuțiilor purtate în cadrul întalniriii de la Neptun.
În viitorul apropiat Liviu Dragnea a menționat că va veni cu propunerea PSD pentru președinția țării. Președintele și-a exprimat dorința ca cel propus să fie un candidat comun pentru ALDE și PSD.

Cele mai Accesate Articole