A murit Burt Reynolds

Actorul american Burt Reynolds a decedat la vârsta de 82 de ani, la un spital din Florida. Acesta suferise în urmă cu câțiva ani o operație de bypass și urma tratament pentru probleme cardiace.

Familia actorului a declarat că decesul a fost neașteptat, chiar dacă acesta avea probleme de sănătate. Actorul a fost înconjurat de apropiați în ultimele sale clipe. Reynolds a murit în urma unui infarct.
Starul, născut în statul Michigan, și-a început cariera în anii 60. Faima a câștigat-o în 1972 cu rolul dintr-un thriller. Pe tot parcursul anilor 70 și 80, actorul a avut parte de roluri principale în multe filme de box-office. A primit o nomilarizare la Oscar în anul 1997 și a câștigat un Glob de Aur. În ultimele săptămâni de viață acesta a jucat într-un film regizat de Quentin Tarantino, alături de Leonardo DiCaprio și Brad Pitt. Filmul va fi lansat în iulie 2019.

„Am vrut mereu să experimentez totul și să plec cu capul sus. Până acum totul a fost bine. Știu că sunt bătrân dar mă simt tânăr. Iar asta este ceva ce nimeni nu imi va putea lua: nimeni nu a avut parte de mai multă distracție ca mine”, scria actorul în memoriile sale.

Pe plan personal, actorul a fost căsătorit de două ori și are un fiu. Burt Reynolds i-a lăsat pe toți uimiți cu ultimele sale apariții publice. În urma operațiilor a slăbit mult și se ajuta de un baston în cadrul ieșirilor sale în public.
Legenda ecranului lasă în urmă o moștenire greu de egalat. Cariera sa de peste cinci decenii este plină de momente memorabile, plăcute sau controversate.
Redactor: Denisa Albu

Cele mai Accesate Articole