Scandal în lumea tenisului

Mihaela Buzărnescu, locul 21 WTA este acuzată că s-a retras prea târziu de la US Open 2018 şi a pus mâna pe 27.000 de dolari. Astfel, jucătoarea nu i-a lăsat lui Mandy Minella şansa de a intra pe tabloul principal.

Scandal în lumea tenisului! Mihaela Buzărnescu este acuzată de o altă jucătoare şi de antrenorul acesteia că s-a retras prea târziu de la US Open 2018. Pentru că nu şi-a anunţat retragerea înainte de startul calificărilor, Buzărnescu s-a ales cu 27.000 de dolari, într-un mod dubios.
Lăsată fără şansa de a juca direct pe tabloul principal, Mandy Minella, este hotărâtă să dea WTA în judecată.

“Suntem în contact cu o echipă de avocaţi din Orlando. Nu este vorba despre domnişoara Buzărnescu, ea a acţionat legal, deşi din punct de vedere moral lucrurile sunt discutabile. WTA trebuie să-şi asume însă responsabilitatea’’, a declarat jucătoarea.

A ntrenorul lui Mandy Minella, Tom Sommer, a vorbit pe larg despre situație :

’’Ei au anunţat că Mihaela nu va juca la US Open, apoi au retras ştirea. Au editat articolul de pe site-ul oficial. Per total, un gest stupid făcut de domnişoara Buzărnescu, gestionat foarte prost de WTA, ne-a costat foarte mult timp, energie şi bani. Ceva de acest gen n-ar mai trebui să se întâmple pe viitor”.

Lăsată fără şansa de a juca direct pe tabloul principal, Mandy Minella a intrat în calificări, dar a pierdut în turul al doilea.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole